BBQ-restaurant Eindhoven

Je wilt lekker uit eten in een BBQ-restaurant in Veldhoven, nabij Eindhoven? En je hebt zin in een heerlijk barbecue- of grill gerecht? Of toch liever verse vis? Wat je ideale gerecht ook is, je zit bij The Brand helemaal goed voor een gezellige en vooral lekkere maaltijd. Bar en restaurant The Brand is een BBQ-restaurant in Veldhoven, vlakbij Eindhoven, waar je heerlijk kunt genieten van een gezellig en informeer diner. Een plek waar je de hele avond kunt samenzijn met je familie of vrienden, of waar je juist langs kunt komen voor een snelle, maar heerlijke maaltijd. De gezellig en informele sfeer maakt het een BBQ-restaurant waar je kunt genieten. The Brand zit naast haar zusje, restaurant Truffelaer Veldhoven, in de buurt van Eindhoven.

Hét BBQ-restaurant in regio Eindhoven

Het menu van BBQ-restaurant The Brand Eindhoven bestaat uit diverse specialiteiten, zoals een malse steak of een heerlijke burger. Eigenlijk alles wat je van een goed BBQ-restaurant mag verwachten. Daarbij horen natuurlijk ook heerlijke bijgerechten, zoals gegrilde groenten en salades, want The Brand is meer dan alleen een BBQ-restaurant. Je kunt bij ons in Eindhoven ook terecht voor seafood, zoals mosselen en gamba’s. Veel van onze gerechten worden bereid op de Kopa-houtskoolgrill of op een rotisserie en plein public in onze open keuken. Kom bij BBQ-restaurant The Brand in Veldhoven, in de buurt van Eindhoven, lekker genieten van een heerlijk diner met vrienden, familie, collega’s of teamgenoten.

BBQ-restaurant Eindhoven met bar

BBQ-restaurant The Brand in Eindhoven heeft ook een gezellige bar, waar je voor of na het diner lekker een drankje kunt drinken. Zo is The Brand een ideale locatie voor een informeel bedrijfsuitje met een hapje en een drankje aan de bar. Borrelen in een bar in Eindhoven? Kies eens voor de combinatie borrelen en barbecueën en laat je verrassen.

BBQ-restaurant Eindhoven reserveren?

Wil je reserveren bij een BBQ-restaurant in Eindhoven? Reserveren bij BBQ-restaurant The Brand kan gemakkelijk via de telefoon of via de reserveringspagina op onze website. Je ziet meteen op welke dagen en tijdstippen je kunt reserveren. Wanneer je wilt komen eten met groepen die groter zijn dan 8 personen, dan verzoeken we je om telefonisch te reserveren bij ons BBQ-restaurant via telefoonnummer: 040 842 2139. Vergeet ook niet alvast een kijkje te nemen op onze menukaart!

Keuze van de chef

Tournedos Uruguay

puur van smaak

met subtiele marmering

Menu

The-Brand_keuze-chef-icoon
×